Gardaland

Gardaland

petak, 16. svibnja 2014.

Sve što moraš znati o GARDALANDU

Dragi avanturistu željan dobrog provoda, ti koji jednostavno voliš visjeti naopačke, evo nekoliko rečenica posvećenih samo tebi:

Kada pročitaš ovaj blog post idi i rezerviraj svoje mjesto u busu, ne budi lud. Bit će ti kasno! Rezervacije na info@chilitours.hr

1. Stvar - pročitaj bar prvu
U Gardalandu su bili svi. Pod "svi" mislimo na one koji su bili 1-5 puta, one koji su bili kao klinci (pa se i ne sjećaju) i oni koji nisu bili, ali će ići sada. Slobodno se uvrsti u neku od kategorija :) Ovaj koji je bio 5 puta, zna sve: di je Blue tornado, kad je na rasporedu show s dupinima, kojim putem je najbolje krenuti da se izbjegne gužva i takvog je odlično imati u ekipi. Koji put ga samo treba ušutkati kada želi otkriti iznenađenja pojedinih atrakcija.

Zato svi vi koji ste već bili, povedite frendove i testirajte njihovu hrabrost. Preporučamo Slobodni pad, Blue tornado i Raptor. Bacite okladu! Tko prvi počne vrištat/psovat/dozivat mamu, ide za kaznu još jednom na istu vožnju - SAM! :D

Čisto ovako jedan flashback - kada smo zadnji put bili u Gardalandu, na slobodni pad je išao čovjek sa svojih cca 70 godina. Svaka čast stari!

2. Stvar - što, kako, kada
Tamo ima nekih 30-ak atrakcija + nekoliko predstava (od kojih obavezno pogledati show s dupinima) i jednostavno to se ne može obići u nekoliko sati. Zato smo mi izabrali 28.6. kao termin polaska jer je to prva subota kada je park otvoren do kasnih večernjih sati tako da se sve atrakcije stignu obići bez žurbe i trčanja. Vjerojatno nisi razmišljao/la o tome kakav je pogled s vrha Blue tornada u zalasku sunca ili voziti se brodom po Atlantidi u mraku dok su ti s lijeva i s desna osvijetljeni kipovi izgubljenog grada. E pa, provjeri kako je to jer ti nećemo reći :)


3. Stvar - vodene atrakcije
Ako nisi ljubitelj divljih atrakcija koje te preokreću naglavačke, ima puno vodenih avanturističkih
atrakcija koje su razrađene do najsitnijih detalja. Pod zemljom, iznad zemlje, kroz šumu i prirodu pa sve do visina i slapova! Savjet: Nemoj biti picajzla jer, da, smočit ćeš se, razmazat će ti se maskara, ufrčkat će ti se kosa i kaj je najbolje od svega, BOLIT ĆE TE BRIGA! Zato uskoči u deblo na Colorado river-u i zapjevaj "U šumarku skrivenom, medvjeda je malo roj, oni čak i lete, pogledaaaajteeee..." jer zbilja ćeš probuditi dijete u sebi.

4. Stvar - Oprez! Djeca!
Ako misliš da Gardaland nije za djecu - varaš se. Djeca na svakom koraku :) I hoće oni: "Mama ja bi na Blue tornado", pa ti objasni djetetu da će imat noćne more :-/ Uglavnom, većina atrakcija nije zabranjena za djecu, ali ono što je super je cijeli jedan dio Gardalanda posvećen najmlađima - Fantasy land. Na kraju krajeva, u Fantasy landu uživaju i odrasli s jednakim guštom. Nikako ga nemoj zaobići.

5. Stvar - osim svega
Tuda možeš šetati cijeli dan, okušati se u kojekakvim igrama gdje možeš osvojiti nagrade, sjest i jest od pravih menija do čuda od slatkiša, kupiti koju fotku gdje vrištiš na roller coasteru, zabavljat se s maskotama parka i još puno puno toga.

Detalje o svim atrakcijama obavezno pogledajte OVDJE

Par savjeta (koje svakako primjeni):
  • ponesi klopu (treba jest nešto cijeli dan, a opet da ne potrošiš puno novaca u parku)
  • ne oblači i ne stavljaj na sebe nikakve dodatke koji bi mogli ispasti u vožnji (naočale, naušnice, natikače, obavezno isprazniti džepove)
  • ako nešto ne znaš ili te nešto zanima, maltretiraj vodiča (tu je da ti pomogne)
  • ako si osjetljiv/a i lako se prehladiš, obavezno ponesi rezervnu majicu i čarape (u slučaju da se smočiš)
  • show s dupinima se dodatno plaća u parku cca 7€ (računaj na to jer bit će ti žao ako ne pogledaš show), na sve ostale vožnje se može ići neograničeno
  • pazite na probleme sa srcem, ponesite tablete (za alergiju, protiv povraćanja, ibače) i ako ne podnosiš lude vožnje, preskoči ih - nitko ti neće zamjerit osim cijele ekipe jer ćeš ispast papak :)
  • bolje pederuša nego ruksak, ostalo ostavi u busu
  • pušenje dozvoljeno samo uz predodređene koševe za opuške - i poštuj pravila, nemoj se brukat
  • strah ostavi doma
Vjeruj da ćeš taj dan zaboraviti na sve svoje brige i probleme i uživat ćeš u potpuno drugom svijetu i vrhunskoj zabavi. I ne zaboravi okinut par dobrih fotki :)

A sada fino rezerviraj mjesta za sebe i ekipu za izlet u Gardaland 28.6.2014. (subota) OVDJE ili na info@chilitours.hr . I još jedna dobra vijest: LAST MINUTE cijena 250kn po osobi. Eto ga!

Chili team ;)






Nema komentara:

Objavi komentar